Despre companie

La Depozit Feronerie dispunem de o gama variata de feronerie si accesorii feronerie pentru sticla securizata.

DepozitFeronerie.ro are ca domeniu de activitate comercializarea accesoriilor tip feronerie pentru mobilier din sticla si sticla securizata.

Datorita seriozitatii personalului nostru, al calitatii accesoriilor tip feronerie si al preturilor de producator, am reusit sa ne asiguram locul de drept, printre primele firme din domeniul distributiei de accesorii tip feronerie, astfel, castigand in timp atat parteneri cat si clienti de incredere.

Cuprindem o gama larga de produse, realizate din aliaje de cea mai buna calitate, cu un design clasic, stilat si modern, de la accesorii feronerie pentru sticla securizata, glisiere, balamale, sisteme de asamblare  demontabili, sisteme de usi glisante si silduri, si multe altele.
Toate acestea sunt la dispozitia dumneavoastra pentru crearea unui ambient in care esteticul este acompaniat de utilitatea unui design ergonomic

Datorita seriozitatii personalului nostru, al calitatii accesoriilor de mobila si al preturilor de importator am reusit sa primele firme din domeniul distributiei de accesorii tip feronerie, astfel, castigand in timp atat parteneri cat si clienti de incredere.

Va asteptam cu o gama variata de accesorii, feronerie pentru cabine de dus, balamale, glisiere, la sisteme de glisare pentru usi de sticla, accesorii de fixare, compartimentalizare, fixare pereti de sticla, si multe altele, toate la pret de producator.

Client Nou

Inregistrează Cont

Prin creearea unui cont vei putea face cumpărături mai rapid, vei fi pus la curent cu comenzile, si vei tine evidenţa comenziilor efectuate de tine. In plus beneficiezi de puncte de fidelitate

Continuare

Client existent